Membership 1

Er is een aanvang gemaakt met de invulling van de beveiligde pagina Membership! Alle senioren hebben een inlogwachtoord per email ontvangen. Dit wachtwoord zal regelmatig  worden voorzien van een verversing.
Leden die onderwerpen opgenomen willen zien in de beveiligde Membershippagina worden verzocht dit met de nodige toelichting te melden aan de webmaster.
Leden exclusief een emailadres kunnen het wachtwoord bij de webmaster verkrijgen. Belangstelling voor een wachtwoord van de beveiligde pagina is voor junioren onder strikte afspraken verkrijgbaar.

U heeft per e-mail een wachtwoord ontvangen. Dit wachtwoord noteert u in de daarvoor bestemde regel en klik daarna op ENTER. U bent ingelogd!

De onderstaande onderwerpen zijn voorlopig opgenomen:

1. Ledenlijst per 26-AUGUSTUS 2017
  2. Statuten
  3. Huishoudelijk Reglement
  4. Play Chess Kamer SV Krimpen

Heeft u een idee? Mail dit aan info@divabu.nl

Dick van Buuren

Een gedachte over “Membership

• Ed Singeling

Nietsvermoedend meldde ik mij omstreeks 1977/1978 aan als lid van SV Krimpen. Ik kende de loop der stukken, dus ….wat kon mij gebeuren.
    Hoe anders is nu alles. Als digibeet zijnde vraag ik u af, meneer Van Buuren, waar gaat dit heen. Komt er nog een cursusje voor digitale minkukels, zoals ik, om te voorkomen dat wij tot de outcasts worden gerekend ? Onbekommerd hield ik vakantie, en dan, ineen zo’n verwarrend bericht. Ik heb geen idee wat ik moet doen. Evenmin heb ik enig idee wat ik niet moet doen.