Ratings SV Krimpen

Klik voor de rating van leden van SV Krimpen op KNSB rating informatie augustus 2017 en de lijst toont alle spelers van SV Krimpen met een KNSB rating.
In de lijst kan op de gewenste naam worden geklikt. Dan verschijnt een pagina met een grafiek waarin het ratingverloop sinds 1993 wordt weergegeven (voor zover aanwezig). Bovendien staan er enkele gegevens bij deze grafiek.

De ratingviewer wordt begin februari,mei, augustus en november geactualiseerd.

De getoonde ratinglijst is de meest recente. Eerdere lijsten vanaf september 1993 kunnen met het keuzevakje achter “Lijst” worden opgehaald.

Zoeken naar ratingleden van andere verenigingen:
Klik in de rating viewer op Verenigingen – Zoeken en klik daarna in het pop-up scherm op de van toepassing zijnde onderbond voor andere verenigingen binnen de KNSB. In het dan verschijnende pop-up scherm kan de gewenste vereniging worden gekozen