schaaksoos regels

2. De schaaklocatie is in het Facetgebouw te Krimpen aan de IJssel
  3. De wedstrijden vangen aan op vrijdagmiddag uiterlijk om 13.30 uur
  4. De leiding is in handen van de competitieleider
  5. Er wordt gespeeld volgens het Keizer-systeem.
  6. Het aantal ronden bedraagt op elke vrijdagmiddag 2 ronden. 45 minuten p.p.p.p, of indien twee spelers dit wensen één ronde van 1.45 minuten p.p.p.p.
  7. We streven naar max. 3 ronden tegen elkaar spelen, echter het kan voorkomen het aantal wordt verhoogd i.v.m. een te lage opkomst van deelnemers en indelen niet mogelijk is
  8. Binnen 2 ronden mogen twee dezelfde spelers niet meer dan één keer tegen elkaar uitkomen.
  9. De indeling wordt uitgevoerd m.b.v. het programma Sevilla.
  10. Het gebruik van de klok is verplicht, noteren is niet vereist
  11. Winst claimen is niet toegestaan en aanraken is zetten. Het is een gezelligheid ‘s schaaksoos.
  12. Bij tijdsoverschrijding zal de wedstrijdleider ingrijpen. In alle zaken waarin dit reglement niet voorziet is
    de beslissing van de competitieleiding bindend
  13. De competitie loopt van de 1e vrijdagmiddag in september tot en met de laatste vrijdagmiddag in de
    maand juni van het opvolgend jaar.
  14. De schaaksooscompetitie is in twee perioden gesplitst. 1e periode begint in september tot half januari, de 2e periode is van januari tot in half juni. Beide perioden zijn gelijk in het aantal middagen.
  15. Voor elke periode is een 1e, 2e en 3e prijs, inclusief een poedelprijs. Prijzen zijn altijd in natura. Om voor een prijs in aanmerking te komen moet maximaal 3/4 van het totaal aantal ronden worden voldaan
  16. Deelname is geheel op vrijwillige basis. Er wordt een vergoeding gevraagd van € 1,00 per middag. Een tienrittenkaart wordt verstrekt waarop u kunt bijhouden wanneer u deelneemt.
dick

Dick van Buuren