Beveiligd: Membership 1


De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Beveiligd: Membership

  • Ed Singeling

    Nietsvermoedend meldde ik mij omstreeks 1977/1978 aan als lid van SV Krimpen. Ik kende de loop der stukken, dus ….wat kon mij gebeuren.
    Hoe anders is nu alles. Als digibeet zijnde vraag ik u af, meneer Van Buuren, waar gaat dit heen. Komt er nog een cursusje voor digitale minkukels, zoals ik, om te voorkomen dat wij tot de outcasts worden gerekend ? Onbekommerd hield ik vakantie, en dan, ineen zo’n verwarrend bericht. Ik heb geen idee wat ik moet doen. Evenmin heb ik enig idee wat ik niet moet doen.