Alan Bakya, Zimo Qi, Rhyes Arnold en Kiri Arnold bij het NK online

Bij het NK C (tm 14jaar )speelden Zimo Qi, Alan Bakay en ons nieuwe lid Rhys Arnold (nog maar 10 jaar oud) mee. Een ander jeugdlid Ciro Catalan had ook recht om mee te doen maar deed dat vanwege een slechte internetverbinding niet. Uiteindelijk eindigde Alan hier het hoogst met 4 ½ punten uit 7 ronden werd hij gedeeld 5e. Zimo haalde 3 ½ punt en Rhys 3. Opvallend was nog dat Rhys in de 1e ronde de latere kampioen vloerde.

Bij het NK B (tm 16 jaar speelde Zimo Qi weer mee, dit keer haalde hij 3 uit 7.

Bij de meisjes A/B deed ons nieuwe lid Kiri Arnold mee. Zij stond op 2 uit 3 (verloren van de latere kampioene) en had een gewonnen stelling tegen de uiteindelijke nummer 2 toen haar internetverbinding het begaf. Ze verloor daardoor haar partij en werd automatisch uitgesloten van verdere deelname. Een vervelende bug in het systeem die een aantal kinderen dupeerde.

Bij het NK A speelde Zimo dus inderdaad een goed toernooi. Zijn beste toernooi van de dag. Met 5 uit 7 en een overwinning in de laatste ronde op FM Jonas Hilwerda zeer fraai gepresteerd. Kiri Arnold speelde ook mee in het sterke veld maar kon met 2 uit 7 weinig potten breken

Klik hier voor wwn partij van Alan
Klik hier voor Nk-online op de schaaksite

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *