Route Bowling & Party Centrum Krimpenhof (speellocatie en RSB wedstrijden)

Beste bezoeker,
De gebruikelijke route naar het Bowling & Party Centrum Krimpenhof is gedurende dit gehele jaar gesloten. Dit wegens ernstige wegwerkzaamheden.

Voorlopig is het best lastig onze locatie te bereiken. Met deze aanvulling moet dat goed komen!

Volg je routeplanner tot op de Algerabrug ( die grote over de Hollandse IJssel) We gaan ervan uit dat je vanaf Rotterdam komt!

Neem de 1e afslag naar rechts, dan rechts, weer rechts en direct weer rechts. Je rijdt nu onder de brug in de zelfde richting. Dan gewoon de weg volgen en rechts aanhouden. Voor het gemeentehuis langs en dan parkeren bij het bowlingcentrum. Je bent er!


Route naar De Tuyter (KNSB wedstrijden)

Het is vanwege werkzaamheden lastiger dan anders om Krimpen te bereiken. 

 Als je via de Algerabrug komt vanuit Rotterdam/ Capelle:

De kortste weg is deze: Als je vanaf Capelle de Algerabrug oprijdt via de gewone baan (dus niet de wisselstrook nemen), moet je als je bijna de brug over bent de eerste afslag naar rechts nemen daar waar de fietsers er ook af gaan. Rij parallel aan de brug over de Rotterdamseweg en dan rechtsaf, onder de brug door, de Noorderstraat in tot aan de Burgemeester Aalberslaan. Ga die rechtsaf op. Bij de 1e rotonde rechtsaf. Aan uw linkerkant ziet het gebouw de Tuyter, met voldoende gratis parkeer gelegenheid.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 gedachten over “Route Bowling & Party Centrum Krimpenhof (speellocatie en RSB wedstrijden)”

Show Buttons
Hide Buttons