Bericht van het bestuur

Beste leden van SV Krimpen aan den IJssel,

Het vreemde jaar 2020 ligt achter ons. Veel schaakactiviteiten zijn de afgelopen maanden geschrapt. Zo waren we genoodzaakt de interne competitie weer stil te leggen en alle externe competities werden niet eens opgestart.

We hebben zo lang mogelijk de jeugd laten schaken, maar begin december kwam daar ook een einde aan door verdergaande maatregelen vanuit de overheid.

Er bestond het idee om de Chess Memorial digitaal te houden aan het eind van het jaar, maar daar is, gezien het karakter van het toernooi, vanaf gezien.

Bijna alle leden zijn de vereniging trouw gebleven en hebben hun contributie betaald. Hiervoor zijn we hen zeer dankbaar!

De sponsors slaan een jaartje over, maar gezien de gezonde financiƫle situatie hoeven we ons geen zorgen te maken over het voortbestaan van onze vereniging.

Het schaakleven is, behalve de digitale variant, in een winterslaap beland. Lang niet alle Krimpenaren zien de digitale variant zitten en er was dan ook onvoldoende belangstelling voor een digitale interne competitie. Wel spelen er 3 teams in de digitale KNSB-competitie, met verdienstelijke resultaten in de eerste 2 rondes.  Kortom een stille periode waar hopelijk snel een einde aankomt. We verwachten dat niet veel activiteiten voor de zomer mogelijk zijn en richten onze pijlen op het volgende seizoen. Mocht daar verandering in komen dan informeren wij u tijdig.

De fundamenten van onze vereniging zijn sterk en we rekenen dan ook op een nieuwe bloeiperiode startend in het seizoen 2021-2022.

Wij wensen u dan ook een voortreffelijk 2021 met als motto: Blijf negatief en leef positief!

Namens het Bestuur van SV Krimpen aan den IJssel,

Peter Glissenaar

Voorzitter

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Bericht van het bestuur”