Chess Memorial 2022

Zoals afgesproken zal SV Krimpen op 18 juni a.s. het traditionele Chess Memorial toernooi organiseren in samenwerking met de RSB.

Aan alle secretarissen van RSB-verenigingen wordt verzocht om aan het bestuur van RSB opgave te doen van hun clubleden die sinds eind december 2019 zijn overleden.

Aan de secretaris van de RSB wordt verzocht het ertoe te leiden dat onderstaand bericht prominent op de website van de RSB wordt geplaatst (en tot toernooidatum wordt gehandhaafd).

Hetzelfde verzoek wordt gedaan aan de secretarissen van de RSB-verenigingen, wat betreft hun clubwebsite.

“Chess Memorial staat weer op de agenda: 18 juni 2022 in Krimpen aan den IJssel

Na twee jaren van onderbreking door corona, hervat Schaakvereniging Krimpen aan den IJssel onder auspiciën van de Rotterdamse Schaakbond de traditie van de Chess Memorial: het jaarlijkse trefpunt van RSB-spelers waarbij de onderlinge verbondenheid wordt gemarkeerd door het herdenken van de leden die ons sinds de vorige Chess Memorial (december 2019) zijn ontvallen.

Het toernooi wordt op 18 juni 2022 gehouden in gebouw De Tuyter, Nachtegaalstraat 8, 2922 VL Krimpen aan den IJssel. De zaal is open vanaf 12.00 uur. Voor aanvang van het toernooi worden de overleden schakers herdacht door RSB-voorzitter Angelo Ayala. Daarna start de eerste van negen ronden. Traditiegetrouw wordt in één open groep gespeeld volgens Zwitsers systeem en met een bedenktijd van 10 minuten per persoon. De prijsuitreiking wordt verwacht rond 17.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- voor senioren (20 jaar en ouder) en € 6,- voor junioren (jonger dan 20 jaar) en € 3,- voor pupillen (jonger dan 12 jaar. Aanmelding kan via de website van SV Krimpen aan den IJssel (https://svkrimpen.nl/) of via email aan cm@svkrimpen.nl onder vermelding van naam, vereniging, KNSB-nummer en rating. Ook aan de zaal kunt u zich nog aanmelden tot uiterlijk 12.30 uur.”

Met vriendelijke groet

Jos den Boer

secretaris SV Krimpen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *