Clicky Web Analytics

Het alom aanbevolen Google Analytics is een uitstekende tool om kennis te krijgen van de bezoekers van een website. Niet alleen het tellen van de bezoekers, maar ook welke pagina’s het meest bezocht zijn.
En nog veel meer.
Echter het is ook een tool die zelfs voor ervaren webmasters in vele gevallen een moeilijke opgave blijkt. Verschillende organisaties hebben hierop ingespeeld en zo zijn er diverse alternatieven op de digitale markt verschenen.
SV Krimpen heeft gekozen voor Clicky, een uitstekend alternatief, geheel gratis voor gebruikers met niet meer dan 3000 bezoekers per dag, en daar komt de website svkrimpen.nl niet aan.

Clicky, waarvan sommige spreken over een betere Google Analytics.
Inmiddels is Clicky een week actief op svkrimpen.nl en komen we op verrassende gegevens.
Bijvoorbeeld:

1. Herkomst, uit welk land komt de bezoeker
  2. Herkomst, uit welke woonplaats
  3. Met welke provider is de website bezocht
  4. Welke pagina’s en berichten zijn bezocht
  5. Hoelang is de bezoektijd geweest
  6. Zijn de bezoekers uniek of zijn het nieuwe bezoekers
  7. Uitgaande links
  8. Welk besturingssysteem gebruikt de bezoeker
    Verzamelde gegevens:
    Vandaag
    Gisteren
    2 dagen geleden
    Laatste 7 dagen
    Laatste 14 dagen
    Laatste 28 dagen
    Laatste 60 dagen
    Laatste 90 dagen
  9. Aangepaste datum bereik
  10. Geen gegevens van de bezoeker!

In de eerste 5 dagen dat Clicky actief was op svkrimpen.nl, bezochten ± 150 bezoekers de website Schaakvereniging van Krimpen aan den IJssel met een totaal bezoektijd van bijna 10 uur en ruim 100 acties.

De bezoekers kwamen uit China, Rusland, Republic Korea, Singapore, Duitsland en Nederland.
Het bericht “Toen was geluk heel gewoon” werd het meest bezocht. Een door de webmaster gemaakte nostalgische video van het eenmalige OKK  toernooi. Een jaar voor Corona pandemie. Klik hier om naar de video “Toen was geluk heel gewoon” te gaan!
Nu wordt de berichtgeving van de HHC online Arena redelijk bezocht, gevolgd door uiteenlopende berichten.

Show Buttons
Hide Buttons