Grand Prix Leidse Schaakbond

Zaterdagmiddag 19 november is in Leiden een Grand Prix toernooi voor de jongere jeugd. Dat gaat In groepen van acht die op speelsterkte gevormd worden. 7 ronden schaken dus. Erg leuk en leerzaam! Noteren (je zetten opschrijven) hoeft niet. Het toernooi is er één in een hele serie die op zich een soort laddercompetitie is. Want als je veel punten haalt ga een volgend toernooi naar een hogere groep. Terug kan ook als het een keer wat minder goed gaat.

Ik ben lang niet meer bij zo’n toernooi geweest maar zou best de draad weer willen oppakken. Wie heeft zin in een leuk schaaktoernooi op zaterdagmiddag?

Het begint om 1 uur en daarom gaan we twintig voor twaalf weg vanaf De Tuyter. Bij terugkomst word je thuis voor de deur afgezet.

De kosten ? 4 euro inschrijfgeld (aan de zaal betalen) en 5 cent per kilometer meerijgeld. Dit wordt aan het einde van het seizoen afgerekend.

Opgeven moet vroeg want de inschrijftermijn sluit woensdag 16 november al. Als je mee wil moet ik het daarom die dag om uiterlijk 19.00 uur gehoord hebben.

Wie meer wil weten kan mij op de clubavond aanschieten, bellen of mailen.

 

Theo Heukels

 

(0180) 511761 / 06 15651244

theo@heukels.demon.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *