Groene Hart Cup

De Groene Hart Cup is een toernooi voor jeugdviertallen voor spelers onder de 16 jaar en wordt georganiseerd door de vereniging 3-Torens. De insteek is kinderen kennis te laten maken met toernooischaak.

Het gaat over 7 vrijdagavonden gedurende het schaakseizoen, ongeveer 1 x per maand. De openingsavond is de laatste jaren in Spijkenisse en de slotavond in Hillegersberg. Alle poules van vier teams spelen dan op dezelfde locatie. Drie ronden per avond met 15 minuten bedenktijd. Echt laat wordt het daardoor nooit. Op de andere avonden worden de poules over meerdere locaties verdeeld. Je hoort dan enige tijd van tevoren waar je heen moet. Meestal is dat niet echt ver. Een enkele maal is het zelfs in De Tuyter.

De slotavond van het lopende seizoen is vrijdag 19 mei. Wij hebben niet meegedaan en zijn er dus niet bij. Ik vind dit eigenlijk heel jammer en zou daarom in de nieuwe competitie na de zomervakantie graag weer meespelen met kinderen van ons die er zin in hebben en er ook belangstellende ouders bij willen betrekken. Het hoeven niet precies vier kinderen te zijn want er mag gewisseld worden.

Degenen die willen zien hoe het gaat en de sfeer eens willen proeven nodig ik uit de slotavond in Hillegersberg mee te gaan maken. Je kunt je bij mij opgegeven, dan ga ik de afspraken maken. Met vragen kunt u me op de club aanschieten of bellen.

 

Theo Heukels

Tel. 511761

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Show Buttons
Hide Buttons