HHC Krimpen Arena R 1 t/m R 9

Hoera de kop is eraf. Wat een geslaagd feest. Wat een opkomst, met een groot aantal ronden en partijen.
In totaal speelde we 107 partijen in 9 ronden, waar de eindoverwinning naar de jongste deelnemer Cornelis Pols ging. Prima resultaat Cornelis, van harte.
Ik denk dat dit een geslaagde start is. Natuurlijk zijn er wellicht verbeteringen aan te brengen, die we dan ook zeker zullen toepassen
Met 21 aanmeldingen, en 20 spelers die actief waren is de kop eraf. Een groot aantal toeschouwers hebben de verrichtingen gevolgd.

De Ranglijst en uitslagen kunt u vinden op HHC Krimpen Arena

Het publiceren met het bekende programma Rokade, wat standaard wordt gebruikt voor de interne competitie, is hier vrijwel niet mogelijk, want in Lichess.org lopen de ronden door elkaar. Als twee spelers nog bezig zijn zijn andere spelers al opnieuw ingedeeld naar de volgende ronde. Het is daarom heel moeilijk om de juiste weergave te krijgen. We spreken wel over 107 partijen in 9 ronden binnen 90 minuten.

Openingsvoorbereiding wordt minder belangrijk omdat de deelnemers meestal pas kort voor de partij horen met welke kleur ze tegen iemand spelen.
Een vervelend nadeel is dat per avond 3 a 4 partijen tegen dezelfde tegenstander mogelijk is. Naar verluidt is dat bij het Zwitsers niet het geval.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *