HHC Krimpen Arena

Aanstaande maandag 8 februari starten we met een digitale interne competitie.

Iedere maandagavond houden we een toernooi van 20.00 tot 21.30. Speeltijd 10 minuten per persoon per partij met 2 seconden per zet increment. Deze interne competitie is alleen voor leden van SV Krimpen. Donderdag 4 februari ontvangt u een mail met volledige instructie hoe deel te nemen. We maken gebruik van Lichess en Zoom. Lichess voor het schaakgedeelte en Zoom voor de communicatie. Afgelopen dagen heeft het bestuur deze constructie getest en dit werkte naar volle tevredenheid.  Ook de digibeten onder ons kunnen met de beschrijving in de mail uit de voeten en dus deelnemen. Hoop een groot aantal leden dan ook aan te treffen as maandagavond.

Komende periode zal Harold van Dijk digitale trainingen verzorgen voor verschillende speelsterktes, ingedeeld op basis van rating. Deze trainingen zijn exclusief voor de leden van SV Krimpen en voor hen dan ook gratis. Binnenkort zal Harold het schema publiceren, zodat u zich hiervoor kan aanmelden.

Met deze beide digitale oplossingen hopen we het gebrek aan bordschaak enigszins op te vangen. Helaas zal het bordschaak nog wel even op zich laten wachten, maak dan ook gebruik van een of beide alternatieven. Blijf negatief en leef positief!

Namens het bestuur,

Peter Glissenaar

Voorzitter

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *