Interne competitie senioren stilgelegd. Jeugd kan wel door schaken!

Beste leden,

Door de op 14 oktober ingegane maatregelen vanwege het corona-virus is er tot nader bericht helaas geen schaken in het Bowling & Partycentrum Krimpenhof. Dat geldt zowel voor de interne (HHC) en externe (KNSB en RSB).
Widget not in any sidebars
 Wedstrijden tegen andere verenigingen zijn sowieso niet toegestaan. Het ziet er naar uit dat deze maatregelen minimaal tot donderdag 12 november zullen gelden. De kans is ook groot dat de maatregelen daarna ook zodanig zullen zijn dat schaken in clubverband niet tot de mogelijkheden zal behoren.

Wij hebben besloten om onder deze omstandigheden de interne competitie voor senioren stil te leggen. Uitzondering vormt het jeugdschaak wat wel gewoon doorgaat. Hopelijk blijven verdere Corona maatregelen uit zodat we ook de weken hierna het Jeugdschaak door kunnen laten gaan.

Zodra er zicht is op doorgaan van de externe wedstrijden zal ik de teamleiders nader informeren en instrueren conform de dan geldende situatie rondom het virus en de wedstrijden. Wij houden u op de hoogte van  de ontwikkelingen.

Als Bestuur hopen wij op betere tijden en wensen alle leden en hun naasten een goede gezondheid.

Namens het Bestuur,

Hans van Nieuwenhuizen

Wedstrijdleider

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *