Informatie Chess Memorial 2022

U BENT VAN HARTE WELKOM

Jaarlijks organiseert SV Krimpen aan den IJssel in samenwerking met de RSB het Chess Memorial toernooi, dit jaar is dat op zaterdagmiddag 18 juni 2022. Tijdens dit evenement zal ter nagedachtenis aan alle overleden schakers in de (RSB) regio in 2020 en 2021, een respectvolle herdenking plaatsvinden.

Bij aanvang van het toernooi worden alle in 2020 en 2021 jaar overleden schakers herdacht. De namen van de overledenen zullen opgelezen worden, gevolgd door 1 minuut stilte. We herdenken op deze manier alle overledenen en eren hen met een schaaktoernooi, waar de liefde voor het schaken voorop staat.

Bij deze vragen wij u de namen van de overleden schaker(s), inclusief memorial info door te geven aan de RSB via de email secretaris@r-s-b.nl met vermelding van de schaakvereniging of via de email: cm@svkrimpen.nl ;  reply op deze email).

Wij garanderen een respectvolle herdenking.

Wilt u zo vriendelijk zijn dit toernooi onder de aandacht van uw leden te brengen, zodat zoveel mogelijk mede schakers bij deze herdenking aanwezig zullen zijn.

Na deze herdenking sluiten we het schaakjaar af met een toernooi, wat het best omschreven kan worden als een eindejaar toernooi, waarin de schakers elkaar nog een keer in het oude jaar ontmoeten. Dames, heren, jong en oud spelen in een gezellige sfeer korte partijen (7 minuten per persoon per partij) waarbij het schaakplezier voorop staat.

Het Chess Memorial vindt plaats in het Ontmoetingscentrum De Tuyter aan de Nachtegaalstraat 8 te Krimpen aan den IJssel. We spelen in de grote zaal, (de theaterzaal) en in zaal 8, zodat we voldoende ruimte hebben om zeker 80 gasten te ontvangen.

Opening Chess Memorial 2021 is 12.45 uur en van het toernooi 13.00 uur; uiterlijk 12.30 uur aanwezig, zaal open vanaf 12.00 uur. Prijsuitreiking is om ongeveer 17.00 uur.

Er wordt gespeeld in één open groep volgens Zwitsers systeem. Inschrijfgeld bedraagt € 10,- voor senioren (20 jaar en ouder) en € 6,- voor junioren (jonger dan 20 jaar) en € 3,- voor pupillen jonger dan 12 jaar. Aanmelding kan via de website van SV Krimpen aan den IJssel (https://svkrimpen.nl/) of via email aan cm@svkrimpen.nl onder vermelding van naam, vereniging en rating. Let op! Het maximumaantal deelnemers is gesteld op 100, dus wacht niet te lang met aanmelden om teleurstelling te voorkomen. 

Meld u snel aan!!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *