Informatie OKK 2019

Open Kampioenschap Krimpenerwaard 2019

Het vierde SNEPID-schaaktoernooi Het Open Kampioenschap Krimpenerwaard 2019 wordt op 19 oktober door SV Krimpen georganiseerd in horecagelegenheid De Pannenkoe, Cascade 1 in Krimpen aan den IJssel.

De toernooiformule SNEPID, een combinatie van SNElschaken en raPIDschaak. Deze toernooiformule blijkt een spectaculair succes, meldt u dus snel aan!

Er worden 5 rapid partijen gespeeld, gevolgd door 5 snelschaakpartijen. Het tempo voor de rapid partij bedraagt 15 minuten en 5 seconden per zet per speler en voor de snelschaakpartijen 3 minuten en 2 seconden per zet per speler. Om het Open Kampioenschap Krimpenerwaard wordt gestreden in de Open Groep. De winnaar ontvangt naast de 1e prijs ook de Henk Verver Trofee. In de Open Jeugd Groep strijden pupillen en junioren tot en met 18 jaar om het Jeugd-OKK.

De winnaar van de Open Groep ontvangt de Henk Verver Trofee (wisselbeker), genoemd naar de oud-voorzitter en erelid van de SV Krimpen. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een geldprijs, te weten de bedragen € 250,-, € 125,- en € 75,-. Bovendien zijn er prijzen voor overige deelnemers random door het spelersveld.

De winnaar van de Open Jeugd Groep krijgt een beker, de nummers 2 en 3 een medaille. Bovendien zijn er prijzen voor de overige deelnemers random door het spelersveld..

Het OKK vindt plaats in de grote zaal van De Pannenkoe, Cascade 1 in Krimpen aan den IJssel. Opening van het toernooi is 09.45 uur; uiterlijk 09.30 uur aanwezig, zaal open vanaf 09.00 uur. Prijsuitreiking is om ongeveer 16.00 uur.

Er wordt gespeeld in een open groep volgens Zwitsers systeem.

Inschrijfgeld bedraagt € 15,-voor senioren (19 jaar en ouder) en € 8,-voor junioren (jonger dan 19 jaar bij de start van het toernooi) en € 5,-voor pupillen jonger dan 12 jaar.

Inschrijving voor dit toernooi kan via de website van SV Krimpen aan den IJssel (https://www.svkrimpen.nl/) of via email aan okk@svkrimpen.nl onder vermelding van naam en rating en gewenste speelgroep.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *