Keizergroep 2020-2021

Beste clubgenoten,

Oorspronkelijk zou ik alleen de leiding van de B-groep van Dick van Buuren overnemen. Door het bestuur is mij nu gevraagd de gecombineerde groep te doen. Nadat we nog een paar dingetjes nader hadden bepaald heb ik het toegezegd. Ik bedank Dick voor de jaren waarin hij met veel inzet de B-groep heeft geleid. Zoals bekend beginnen we om 20.15 uur waarbij voor iedereen geldt dat als je wilt meespelen in de interne competitie je uiterlijk om 20.10  uur een kruisje achter je naam gezet moet hebben op de deelnemerslijst.

Dit moet je zelf doen, want ik doe dat niet voor je!

Als het onderweg tegen zit en je gaat twijfelen of je op tijd zal zijn voor het kruisje dan kun je mij tussen 20.00 en 20.10 uur bellen op 06 15651244 en vertellen dat je onderweg bent. Dan zet ik natuurlijk wél dat kruisje voor je.

Na de partij noteert zwart de uitslag en controleert wit het nadat hij het materiaal heeft opgeruimd of heeft overgedragen aan degene die er nog gebruik van wil maken.

De uitgangspunten voor deze bijzondere Keizercompetitie op rij :

•  Eén competitie voor alle leden over het gehele seizoen 2020 – 2021 waarin geen promotie, degradatie en prijzen.* Wel tussenstanden en een eindstand waarin degenen die 12 of meer partijen hebben gespeeld worden opgenomen.

•   Indelingen met erg grote speelsterkteverschillen worden naar mogelijkheid vermeden.

De bedenktijden zijn de volgende :

•   1.30 uur plus 15 seconden per zet vanaf zet 1. Deelnemers die vrezen dat het bij deze bedenktijd te laat zou kunnen worden kunnen kiezen voor 1.20 uur plus 15 seconden per zet vanaf zet 1.

•   Het jeugdtempo is 1.00 uur plus 15 seconden per zet vanaf zet 1.

Theo Heukels

* Op de ALV van 7 september is besloten de groep onder te verdelen in de subgroepen A – B – C met voor iedere subgroep-winnaar toch een prijs.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *