Kermisschaak in Tilburg

De vakantie staat voor de deur en schakers staan op het punt uit te vliegen naar verre oorden. Voor wie eind juli nog in Nederland is, organiseert schaakvereniging de Drie Torens uit Tilburg dit jaar iets unieks: een snelschaaktoernooi dat plaatsvindt IN het Reuzenrad op de Tilburgse Kermis. Ongeacht de schaakvaardigheden van de deelnemers worden ze letterlijk naar een hoger niveau getild. Tijdens de snelschaakpotjes kunnen ze genieten van het uitzicht over de grootste kermis van de Benelux. We denken dat dit een unieke ervaring is voor elke schaker, van jong tot oud, en zouden het op prijs stellen als u dit kan delen met uw leden.

In twee groepsfases van 3 partijen gaan ze uitmaken wie zich tot koning of koningin van het reuzenrad mag kronen. De partijen duren net zo lang als een rondje van het reuzenrad en, zoals het hoort op de kermis, de deelnemers hebben altijd prijs.

Zondag 28 juli, 12:00-15:00, Reuzenrad Stadhuisplein Tilburg. €15 p.p.. Inschijven via www.dedrietorens.nl/kermisschaak