Kerstvakantie en jeugdtoernooien

Kerstvakantie en jeugdtoernooien dichtbij huis

Zaterdag 22 december is op basisschool Klim Op in Capelle aan den IJssel het traditionele kersttoernooi voor de jongere jeugd. Het 39ealweer. Dit bijzonder leuke toernooi is een vaste waarde aan het begin van de kerstvakantie.  Net als zovele jaren al zal er ik er weer met veel plezier bij zijn in de rol van wedstrijdleider. 

Als vanouds wordt gespeeld in 3 groepen, t/m 8, 10 en 12 jaar.  De leeftijd op de speeldag is bepalend.  Het begint om 12 uur, graag een kwartier eerder aanwezig zijn. Inschrijfgeld is 6 euro.

Vijf dagen later al, direct na Kerstmis dus, is er donderdagmiddag 27 december bij rugbyclub Sparta in Capelle aan den IJssel het OCJK, het Open Capels Jeugd Kampioenschap. Dit is tevens een GP van de RSB. Hier begint het om 13 uur. Ook hier geldt aanwezigmeldenuiterlijk een kwartier eerder, dat is 12.45 uur. De aanmeldingzelf sluit echter al woensdagavond. Houd dit dus goed uit elkaar. 

Maximum leeftijd is 18 jaar. De indeling is op speelsterkte in groepen van 6, 8 of 10. 

Inschrijfgeld is 5 euro. Ook op dit toernooi ben ik aanwezig. 

Voor beide toernooien geldt : wacht niet te lang met aanmelden. Aanmelden en meerijden (voor zover ik plaats heb in de auto) kan desgewenst in overleg met mij. Meerijden met een ander dan de eigen ouder is 5 cent per km. 

 

 

Theo Heukels

(0180) 511761

06 15651244 

theo@heukels.demon.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *