Laatste editie OGG

japie

Beste schaakvrienden,

Henk Verver, onze voormalige clubbladredacteur is ernstig ziek en zal niet meer terug keren binnen ons verenigingsleven. Met Henk is de afspraak gemaakt om een laatste analoge editie te maken. Het OGG-tijdperk komt zo op een waardige wijze, na 45 jaargangen, aan het einde van haar bestaan en nemen we ook afscheid van ons aller Japie.

De laatste editie zal in een luxe uitvoering worden gerealiseerd, volledig in kleur en het bestuur heeft gemeend dit gratis aan alle leden te verstrekken.

Het volgende en het laatste clubblad OGG zal naar verwachting medio december of meer waarschijnlijk, vóór de kerstdagen verschijnen. Om aan iedereen weer de mogelijkheid te geven iets over zichzelf, of zijn of haar team of welk onderwerp dan ook te melden, dan is daartoe nu weer de mogelijkheid. Het bestuur is benaderd maar mochten we toch iemand vergeten zijn dan zien we jullie bijdrage graag tegemoet. De deadline voor het aanleveren van kopij staat op 14 december a.s.

De redactie wordt graag verrast en er is plaats voldoende. Reacties liefst met foto’s kunnen gestuurd worden naar info@divabu.nl

dick

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *