Laatste oproep Krimpen Open

Over 9 dagen wordt de eerste ronde van het Krimpen Open toernooi gehouden. Bekijk op svkrimpen.nl welke spelers zich al hebben opgegeven. Wil jij ook meedoen? Dat kan! Je kunt je nog steeds opgeven via de website svkrimpen.nl. Hopelijk zien we op 23 september a.s. in de speelzaal van het restaurant De Pannenkoe in Krimpen aan den IJssel

Zoals u wellicht weet is 23 september 2019 D-day van het Krimpen Open schaaktoernooi. Een schaaktoernooi met een spectaculaire prijzengeld fonds. Dit garandeert spanning tot in de laatste ronde. Inmiddels spelen 1 GM en 3 x FM mee.

Het is nog niet te laat om u aan te melden. Er is nog plaats. Het aanmelden kan tot 23 september ’s avonds tot 19.00 uur.
Aanmelden kan via de website, svkrimpen.nll of via ko2019@svkrimpen.nl met vermelding van naam, relatienummer KNSB, rating en emailadres.

Indien uw aanmelding en betaling dit schrijven heeft gekruist, kunt u deze herinnering als niet verzonden beschouwen.

Inschrijfgeld overmaken per bank is € 30,00, met vermelding KO2019. Op rekening: Regiobank IBAN NL59 RBRB 0929 0588 60 ten name van penningmeester Schaakvereniging Krimpen aan den IJssel.

Inschrijfgeld betalen op de 1e speelavond aan de zaal is € 35,00

De ervaren schakers herinneren zich het grote toernooi wat ooit door SO Rotterdam werd georganiseerd, het Rotterdam Open. Deze traditie wil SV Krimpen nieuw leven inblazen door de start van het Krimpen Open. Dit toernooi kent een 1e prijs van € 1500,- en een totaal prijzengeld van
€ 3000,-.  Alle informatie over dit toernooi vindt u op www.svkrimpen.nl

Er is nog plaats in het gezellige restaurant De Pannenkoe, Cascade 1 in Krimpen aan den IJssel!!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Glissenaar (06-423245, peter.glissenaar@hotmail.com)

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *