Mooie resultaten bij het OKU Utrecht

Stefan, Kiri, Rhys ,Alan en Lorin hebben meegedaan aan het Open Kampioenschap van de stad Utrecht van 27 tm 29 mei. Zij hebben dit allen zeer verdienstelijk gedaan. Stefan, Kiri , Rhys en Alan speelden in de A-groep, die sterk bezet was!

Lorin speelde in de B-groep en haalde een nette 8 ste plaats.

Direct naar de resultaten en uitslagen

Hoe leuk zou het zijn als meerdere/andere spelers van Krimpen eens een toernooitje spelen en dat zouden doorgeven? Dan blijven we met elkaar op de hoogte van de vorderingen en resultaten van onze clubleden.

hieronder nog een fragment uit het verslag van het OKU

Terug naar de winnaar van 2019: Hugo werd gekoppeld aan Khoi Pham. Opnieuw lukte het Hugo niet om de partij naar zijn hand te zetten. Khoi kwam naarmate de partij vorderde beter te staan, en miste nog het creëren van een matnet, wat een stuk opgeleverd zou hebben. Bij winst van Khoi had hij de eerste prijs mogen delen met Luuk! Het werd herhaling van zetten, zodat deze positie in handen van Hugo bleef, hoewel hij dus wel zijn titel moest afstaan. Arthur de Winter en Stefan Tabak maakten ook nog kans op de eerste plaats, maar konden dit in het onderlinge duel niet beslissen.

Stefan Tabak – Arthur de Winter (foto René Olthof)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *