Online R7 en R8 pgn partijen toegevoegd

Beste schaakvrienden, zojuist 7 partijen toegevoegd uit de 7e en 8e ronde van de KNSB online competitie. Deze zijn te vinden op de gebruikelijke link op extern
De team en persoonlijke resultaten vindt u hier.

De uitslag van Krimpen 1 tegen Spijkenisse 1 (4 – 6) is verloren door een dom toedoen van ondergetekende. Geheel per ongeluk heb ik op meedoen geklikt en tot mijn verbazing werd ik ingedeeld en de eerder opgestelde Diederick Casteleijn eruit gegooid. Duizend maal excuses is nog te weinig. Normaal had Diederick zeker een punt gehaald, waarmee de eindstand op 4 – 4 was gekomen.
Het was enorm dom, maar als excuus kan ik alleen maar aanvoeren dat ik een kleine 24 uur eerder was geopereerd aan mijn linkeroog. Het zicht van dat oog liet te wensen over en mijn rechteroog functioneert maar voor 50%.
Op dit moment van schrijven wordt de situatie met mijn ogen een weinig beter.

Nogmaals Krimpen 1, mijn oprechte verontschuldiging.

Zal waarschijnlijk a.s. maandagavond nog niet naar behoren kunnen spelen.

Dick van Buuren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *