Online ronde 1 en ronde 2

KNSB online competitie
2020-2021

Ja, het was me wat, dat online gebeuren van SV Krimpen. Met bloed zweet en tranen en de niet aflatende medewerking van de drie teamcaptains. Hans van Calmthout per Whatsapp, Stefan Tabak en Diederick Casteleijn waren met een niet aflatend geduld bereid om mij door deze worsteling heen te helpen.
Er zijn mensen die zeggen dat chess.com te commercieel is, maar ik weet niet of dat de juiste kwalificatie is. Ik geef het voor beginners de factor moeilijk. Maar goed dankzij een opmerking van Hans Ranft, lid van Krimpen III online, werd ook lid van Krimpen I online en van Krimpen II om het wedstrijd verloop van de Krimpense teams te volgen. Deze tip heb ik uiteindelijk toegepast, waarna alles op rolletje verliep.

Dat dacht ik, maar gedurende de gehele middag stonde de 3 websites van onze teams open, inclusief het verloop van een aantal partijen. Gelijktijdig probeerde ik in een zwaar Excel-bestand een en ander te notuleren.
Uiteindelijk was dit alles te zwaar voor de server van mijn provider die mij liet weten, neem een aantal uren rust en tot morgen. Verstoten van Internet .
De eerder door mij gemaakte Excel-spreadsheets heb ik bij nader inzien laten vervallen en volsta nu met drie linken naar de KNSB-competitie online.

In het hoofdmenu onder Extern vindt u alle gegevens van de online competitie. PGN-files en verslagen!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Online ronde 1 en ronde 2”