RSB PK van start

In de B groep is Floris op een gedeelde eerst plaats geëindigd met een score van 6 punten. Winnaar van vorig jaar Hans werd gedeeld vierde met een punt minder. Peter en Theo eindigden in de onderste helft met 2,5 respectievelijk 2 punten.

Eindstand groep B

In de A groep werd Bart na een goede startvan 3 uit 4 ziek en kwam hij verder niet meer in actie. Joop kreeg in de laatste ronde een gratis punt en kwam zo op een score van 50%.

Eindstand groep A

 

Na drie ronden draaien de Krimpenaren aardig mee. In groep A staat Bart met 2 punten in de subtop. Joop liep in de derde ronde tegen een ongelukkige nul aan (zie verslag op de rsb-site), nadat hij in de tweede een goede overwinning geboekt had.

In groep B staat Floris met een honderd procent score gedeeld boven aan. Hans maakte in de tweede ronde als ratingfavoriet een misstap maar heeft zich herpakt. Peter maakte een mooi verslag (linkje) van de tweede ronde en pakte en passent een punt. Ook Theo is druk met nevenfuncties zo treed hij op als chauffeur voor Bart en ook van de verslaggever van ronde drie. Hij heeft wat meer moeite om daar bij ook nog te scoren, hij staat voorlopig nog op een half.

De persoonlijke kampioenschappen van de RSB zijn woensdag van start gegaan. Er spelen 6 Krimpenaren mee. In de A groep Bart Dubbeldam en Joop Huijzer. In de B groep Hans van Nieuwenhuizen, Floris Doolaard, Peter de Werd en Theo Heukels. Allen haalden in de eerste ronde het op basis van rating verwachte resultaat. Dat wil zeggen Bart, Hans en Floris wonnen tegen een lager gerate tegenstander en Joop, Peter en Theo verloren tegen hun hoger gerate.

 

 

Peter doet dit jaar verslag tot en met de tweede ronde voor de RSB site. Zie hier

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “RSB PK van start”