Schaken in de bibliotheek


Vanaf begin augustus 2018 ben je in de bibliotheek Krimpen aan den IJssel niet alleen welkom voor het lenen, lezen en bekijken van boeken, e-books, kranten, tijdschriften en dvd’s, maar ook voor een stevig potje schaken. Met je bibliotheekpas of identiteitskaart kun je het spel lenen, voor gebruik in de sfeervolle, vernieuwde ontmoetingsruimte. Hoe leuk is dat!

Zou het niet fantastisch zijn…?

Zo het niet fantastisch zijn om ook in de bibliotheek van Krimpen aan den IJssel een schaaktafel te hebben, was de gedachte die opkwam en rondfladderde bij de directie van de bibliotheek. Openbare schaaktafels.

De Krimpense schaakvereniging heeft twee schaakborden met schaakstukken beschikbaar gesteld. Ook schaken in de bibliotheek? Als je wilt komen schaken in de bibliotheek is dat zo geregeld met je identiteitsbewijs of biebpas, bij het informatiepunt in de bibliotheek.

Voor de ingang van de bibliotheek staat een posterzuil van ruim 2 meter hoog. Op deze posterzuil wordt onze poster m.b.t. de thema-avond bevestigd. In de bibliotheek gaan we 3 posters A3-formaat van de thema-avond (420 mm hoog x 297 mm breed) bevestigen in kliklijsten van de bibliotheek.
De poster van de thema-avond komt op de website van de bibliotheek.

Kosten: Geen

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *