Simon de schaker

Voor de jeugd!

Simon de Schaker boek met slimme zetten en snelle dribbels
Beste schaakliefhebber,

Onder toeziend oog van de schaakbond en enkele grootmeesters is het spannende jeugdboek Simon de Schaker gelanceerd tijdens het evenement Schakers van Formaat.
Joël Veltman (aanvoerder Ajax en schaakliefhebber) ontving het eerste exemplaar uit handen van auteur Joyce van der Meijden. Eindelijk een spannend boek over schaken: https://www.schaaksite.nl/2018/06/16/de-avonturen-van-simon-de-schaker/

In overleg met de schaakbond is afgesproken dat een percentage van de opbrengst ten goede komt aan het schoolschaken. Het boek is te koop bij de boekhandel en o.a. online te bestellen via de webshop van de schaakbond.
Speciale aanbieding schaakclubs 
Mochten schaakclubs meerdere boeken willen bestellen (vanaf 10 stuks), dan levert dat een mooie korting op. Simon de Schaker is een origineel cadeau voor een nieuw jeugdlid, een vrijwilliger of als prijs bij een toernooi of kampioenschap.
Via  http://fcklap.nl/simon-de-schaker zijn exemplaren met korting te bestellen. Mocht u nog vragen of wensen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,
FC Klap
Luc te Nuijl
luc@fcklap.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *