Uitnodiging

Aan de leden van SV Krimpen,

Zoals eerder afgesproken is hier een toelichting op het programma van onze jubileum dag in het Streekmuseum Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel op 30 september 2017.

  • 13.00 uur Aanvang jubileumduel in de pronkkamer van het Streekmuseum.Thomas van Beekum zal arbiter zijn en Peter Glissenaar is teamcaptain.
  • 13.00 uur Aanvang simultaan wedstrijd met Hans Böhm. Theo Heukels is wedstrijdleider.
  • 16.30 uur Na de wissel-simultaan met Hans Böhm als simultaangever volgt de aanvang van de receptie. Ook hier heeft Hans Böhm de leiding.
  • 17.00 uur Aanvang receptie. De voorzitter zal op uitnodiging van Hans Böhm een woord richten tot de gasten. De toespraak van de voorzitter zal worden gevolgd door een presentatie van Hans Böhm. Als Internationaal Meester zwierf hij tussen 1970-1985 over de wereld, samen met zijn boezemvriend grootmeester Jan Timman.
  • 17.30 uur Aanvang buffet, met hierbij de uitnodiging om hier aan deel te nemen. De officiële taak Van Hans Böhm wordt hiermee beëindigd.
  • 00 uur Einde van 90 Jaar Schaakcultuur Krimpen.

Het bestuur nodigt u uit tot een bezoek aan het Streekmuseum op 30 september a.s. Toegang is vrij. Wij nodigen u ook uit om samen met partner de receptie met buffet bij te wonen. Dit alles i.v.m. het 90-jarig bestaan van schaakvereniging Krimpen aan den IJssel.
(zie verder ook)

Wij verzoeken u met klem uw deelname aan het buffet per e-mail te melden aan de secretaris.

Zijn e-mailadres is: info@divabu.nl

Dick van Buuren

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *