Weinig eer te behalen voor AB jeugdteam in Haarlem

Zaterdag 1 oktober trokken we met Corné als invaller voor de verhinderde Jildert op naar Haarlem voor de tweede en derde ronde jeugdclubcompetitie promotieklasse. Na de winst op BSG thuis waren we sterk ingedeeld tegen talententeam SBO met o.a. de zussen Waardenburg. Dominggus mocht toekijken want SBO was slechts met drie spelers gekomen en liet bord 2 onbezet. 1-0 voor ons dus bij de start maar dan op een minder prettige manier. Met excuus van de teamleider die naar zeggen de hele vrijdagavond had geprobeerd een invaller te regelen, maar zonder succes. Helaas zou het voor ons bij dat ene reglementaire punt blijven. Eindstand 1-3.

Voor de middagronde waren we zelfs nog sterker ingedeeld. Nu tegen Chesscool A2 met ratings van 1925 (Maarten Hoeneveld die als jong ventje een aantal malen in De Tuyter heeft gespeeld en prijzen gewonnen) tot 1749. Ondanks stevig verzet werden het helaas ook hier allemaal nullen.

Om 5 uur konden we aan de terugreis beginnen. Omdat de heenreis dwars door Haarlem door wegwerkzaamheden wat moeizaam was gegaan besloot ik terug de route over Hoofddorp te nemen. Dat bleek ook al geen gelukkige greep want nu werden we onverwacht geconfronteerd met uitgebreide wegwerkzaamheden rondom Hoofddorp. Dat kwam ons naar schatting op een vertraging van minstens een half uur te staan.

Aan een ieder die de komende tijd richting Haarlem moet hierbij het advies Hoofddorp te mijden. En wij gaan op 12 november met nieuwe moed verder in Den Bosch.

Theo Heukels

Naschrift : beter vergaat het Klim Op AB in de meesterklasse van de jeugdclubcompetitie waarin onze Alexander, Arne en Wiggert uitkomen. Zie het verslag op de website van SSV Klim Op.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *